fbpx

SALINA

EHBGAH

Eerste Hulp Bij gebrek aan humor

 

In mijn eigen kantoor in de tuin. Ik heb het geflikt.

Kind naar school, man aan het werk en ik bezig met mijn eigen zaak. De rust die ik tegenwoordig ervaar in combinatie met de kicks die het ondernemerschap geven, had ik niet voor mogelijk gehouden.

Als ik nu iemand van ‘vroegah’ spreek en ze vragen: wat doe jij tegenwoordig? Dan sta ik met een rechte rug te glimmen:

“Ik heb een eigen bedrijf”

Een eigen bedrijf waarbij ik ondernemers met AD(H)D of chronische chaos meeneem om vanuit hun eigen kracht structuur aan te brengen die voor hen werkt. Om zo passie te behouden en te SHINEN! Want wat is er mooier dan een gelukkig mens?

En nee, ik ben geen zondagskind. En het is niet aan komen waaien. Ook heb ik het niet gratis bij een pakje boter gekregen. Doordat ik het lef toonde om de kans de pakken die ik voor me zag, sta ik nu waar ik sta. En dat was niet een keer, maar keer op keer ervoor gaan.

Lef wat ik ontwikkeld heb doordat ik kei hard op mijn bek ging

Perfectionisme, hoofd vol chaos, ambitie, pleasen en controle. Daar ging het mis. Ik werkte inmiddels ruim 5 jaar voor de Volksbank, de beste werkgever die ik ooit gehad heb. Luuk was 3,5 en ik had net een nieuwe, ambitieuze functie binnen riskmanagement. Tikkeltje naïef begon ik aan de AD studie Bedrijfskunde MER naast mijn 32 urige werkweek en jonge gezin. Mijn P binnen een jaar. Net als die burn out, die kwam ook dat jaar.

6 maanden thuis. Alleen maar janken.

 

En toen was ik er klaar mee.

Een ding wist ik zeker toen ik weer overeind stond: dit nooit meer. Ik STOP met het pleasen van anderen. Ik STOP met mezelf belemmeren en afremmen. 3 jaar later vond ik de sleutel van mijn gouden kooi. Aan de voet van de coronatijd diende ik mijn ontslag in.

En nu doe ik wat ik echt leuk vind

Met mijn actiegerichte karakter help ik ondernemers en ondernemende types bewegen. Sluit aan met mijn creatieve vermogen op het chaotische brein van mijn coachee. En weet de gouden formule samen met hen te vinden om passie te behouden. Zo komen zij vooruit en blijven niet hangen in eindeloze denkpatronen. En beseffen dat juist door hun AD(H)D zij de zij niet anders zijn, maar uniek. Ze maken keuzes en zien ideeën veranderen in omzet.

Stiekem ben ik ook een enorme chaoot…

Wel eentje die in actie komt, structureert waar nodig, flauwe grappen maakt en geen blad voor haar mond neemt. Oh ja, ik heb ook nog tomeloze energie, kicke toch?

KLOPT DIT VOOR JOU?

Mijn coachees hebben last van chronische chaos. Hebben misschien AD(H)D. Zijn Creatievelingen. Innovators.

Ze zijn slim en houden van nieuwe dingen bedenken. En dat weer beter maken.

Ben jij dit ook? Klik hier en plan een MatchCall. Ook jij verdient het om te vliegen!

 

Lieve groet,

SALINA