fbpx

 

 

 

AAN DE SLAG

PLEZIER EN RUST IN ONDERNEMEN LIGGEN OP DE LOER

 

Structuur is stom!

En dat ben ik helemaal met je eens. ‘Huh?!’

Ja, structuur is ook stom. Het belemmert je in alle opzichten. In je creativiteit, in je vrijheid in de manier zoals jij het wilt doen… Dat is het toch?

Tegelijk heb je wel routine nodig voor jezelf om verder te komen. Alleen niet op de structuur zoals het ‘heurt’. Maar op degene die bij jou past.

Om niet op een bepaalde manier te werken vergt wil en liefde. Ja echt. Vaak zit er nog zoveel meer in jouw hoofd dan alleen de chaos die je ervaart. Belemmerende overtuigingen. Oftewel: stemmetjes die zeggen waarom je iets niet kunt.

En daarom is mijn programma niet alleen maar praktisch. Want dan kun je het wel met enkele workshops af. Nee. Het programma: Op jouw manier is er om je te laten groeien tot je volledige potentie.

Je ervaart rust, vrijheid, routine, chaos die je zelf in de hand hebt en alle creativiteit die je niet voor mogelijk hield stroomt weer terug.

Tekstschrijver

Wat ik jou bied? Een duidelijk 1 op 1 structuur traject.

Welk doel heb je? Wat is het fundament van jouw business en welke structur past hier bij. Samen op onderzoek uit.

Met liefde, humor, verbinding en uitdaging weet ik jouw bedrijf van de chaotische ondergang te redden.
Ok, dit klinkt zwaar. Maar toch. Mijn coachees voelen zich lichter, vrolijker, creatiever. En uiteraard met tussendoor een liefdevolle

Ben je hier nog niet klaar voor? Volg een van mijn workshops. Dan ervaar je hoe het is om met mij te werken.

NEEM DE LEIDING

 Je hebt het druk. Heel druk. Maar waarmee eigenlijk?

Je doet druk, je bent druk. Dat zijn echt hele andere dingen dan een agenda vol met klanten. En heb je die wel? SUPER! Krijg je het voor elkaar om ook echt te doen wat je wilt. Om vrij te nemen op nodige tijden? Om te genieten van het ondernemerschap?

Ja dacht ik al.

Neem de leiding terug over jouw ondernemerschap. Of je nu een full time bedrijf hebt, dit naast je baan in loondienst doet of alleen een baan in loondienst hebt en gewoon een heel druk en vol leven.

Het is tijd dat je jezelf weer op 1 zet. Met jouw routines. Jouw chaos. En jouw structuur.