fbpx

wat doe ik 

Wat is een online business manager? En wat doet die dan?
Een online business manager is er voor jou op afstand om jouw bedrijf te helpen groeien tot de volle potentie. Ik adviseer je over zaken en werkzaamheden die niet tot jouw core business horen, maar wel belangrijk zijn. Als Virtueel sparringpartner, neem ik het een en ander uit handen na advies hoe je verder kunt in de toekomst. Daarbij coach ik jou in het verder komen in het ondernemerschap.

 

STOK ACHTER DE DEUR

Zie het als de compagnon waarmee je je winst niet hoeft te delen, marketeer en tekstschrijver die je niet vast in dienst hoeft te nemen, als communicatiespecialist en als visueel designer die nog veel en veel meer kan. Oh ja, ik ben ook degene die jou een schop onder je kont geeft, omdat je zelf weet dat je het kunt!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ga door mijn diensten aanbod heen en neem contact met mij op om jouw worstelingen en behoeftes te bespreken.

Een nieuwe weg bewandelen? Dat doe je VIA Salina.

Waarom kies je voor een online business manager?

GEEN EXTRA KOSTEN

Je hebt geen kosten zoals sociale verzekeringen, ziektekosten en verplichte premies. Ik investeer in mijn eigen ontwikkeling, heb mijn eigen werkplek en eigen werktools. Een maandelijkse factuur, helder en duidelijk. Meer kosten hoef je aan mij niet te maken. 

Flexibele inhuur

Je huurt mij in per uur of per maand. Je koopt het aantal uren in wat je nodig hebt en we hebben een vast moment in de week dat we contact hebben. Daarnaast is de samenwerking zo flexibel mogelijk. We werken allebei wanneer ons dat het beste uitkomt. Uiteraard binnen de afgesproken deadlines. 

Een Business manager levert geld op

Ik neem jou, tot op zeker hoogte, werk uit handen en jij kunt je bezig houden met jouw core business: Ondernemen! Je krijgt meer tijd om klanten te benaderen en te helpen. Je ziet je omzet groeien en kunt zo ook verder komen met je bedrijf èn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zie ik binnen no time wat je eventueel voor jezelf kunt verbeteren om nog meer tijd en ruimte over te houden voor wat echt belangrijk is. 

in actie komen is een vak

Jij hoeft je niet langer bezig te houden met randzaken waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Je vindt je ondernemersgeluk namelijk in wat jij goed kan! Mijn vak is jou adviseren en op weg helpen met veranderingen.  En heb ik een vraag nog niet in mijn pakket? Ik leer snel. Pak ik bepaalde taken niet op, omdat het niet mijn expertise is, dan besteed ik voor jou (in overleg) uit.

een business manager is ook een ondernemer

Als geen ander weet een online business manager wat er komt kijken bij het ondernemerschap. Ik ben voor jou een sparringpartner op gelijk niveau. Ook al ben je een ZZPer of enige baas met een handjevol personeel, je hoeft het niet alleen te doen.