fbpx

wat doe ik 

Wat is een online business manager? En wat doet die dan?
Een online business manager is er voor jou op afstand om jouw bedrijf te helpen groeien tot de volle potentie. Samen zetten we doelen en maken we een plan om die doelen te behalen. Je bedrijf (her)vormen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.  Ik ben jouw sparringpartner, ass kicker en spiegel. Durf jij het aan?

 

STOK ACHTER DE DEUR

Zie het als de compagnon waarmee je je winst niet hoeft te delen. Open, eerlijk en recht door zee. Oh ja, ik ben ook degene die jou een schop onder je kont geeft, omdat je zelf weet dat je het kunt!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ga door mijn diensten aanbod heen en neem contact met mij op om jouw worstelingen en behoeftes te bespreken.

Een nieuwe weg bewandelen? Dat doe je VIA Salina.

Waarom kies je voor een online business manager?

ondernemen doe je niet alleen

De meeste ondernemer zijn overtuigt dat ze alles zelf moeten kunnen. Je bent tenslotte toch zelfstandig? Zonder iemand die reflecteert, de juiste vragen stelt en je soms een schop onder je kont geeft, kom je er niet. Of je doet er jaren over. 

vaste doelen

waar wil jij komen? En is dat echt wat je wilt? In hoeverre kloppen de details en belangrijke grote doelen binnen jouw bedrijf? Veel om over na te denken. Ik challange jou om deze gedachten op een rij te zetten en in actie te komen vanuit je gevoel. 

Een Business manager levert geld op

Binnen no time heb ik toch welke veranderingen jij kunt maken om je bedrijf te laten groeien. Vaak zit het in de basis van je bedrijf waarom bepaalde zaken blijven hangen. Stap voor stap pakken we dit aan en je trekt sneller weer klanten aan dan je had durven dromen.

in actie komen is een vak

Je denkt je een slag in de rondte. En als gevolg blij je daarin hangen en weet je niet meer waar je moet beginnen. Van nature heb ik een drang tot actie en snelheid. Hiermee zet ik jouw gedachten om in concrete doelen, de doelen zet jij om in actie en ga jij sneller vooruit dan je had durven denken. 

een business manager is ook een ondernemer

Als geen ander weet een online business manager wat er komt kijken bij het ondernemerschap. Ik ben voor jou een sparringpartner op gelijk niveau. Ook al ben je een ZZPer of enige baas met een handjevol personeel, je hoeft het niet alleen te doen.