fbpx

mijn klanten

Wie zijn mijn klanten?
Wat vertellen ze over mij?
En wanneer heb je mij nodig?

“Je hoofd zit vol met ideeën hè? Dat is wat Salina als eerste tegen mij zei. Ze had feilloos door dat ik wel degelijk vooruit wil, meer wil, maar dat het ook veel is. We hebben wel 1,5 uur gepraat en gebrainstormd over hoe nu verder. ‘Eerst alles opschrijven wat je wilt doen’. Een simpel advies, maar zo doeltreffend. Met Salina’s hulp staat er nu een structuur en weet ik wat ik eerst ga doen. Ze is een waardevolle sparringpartner op gebied van bedrijfsvoering, structuur en mindset. Ze neemt niet allen werk uit handen, maar ook uit het hoofd. Wie weet wat de toekomst nog meer brengt, ik ga hem in ieder geval met een goed plan tegemoet!”

Sylvia van Meel

Stress & Burn-out preventie & Loopbaan Coach, COBIN

“Ik heb Salina leren kennen als een zeldzame combinatie van creativiteit, perfectionisme en pragmatisme. Daarnaast is ze in staat in korte tijd mensen goed te doorgronden en maakt ze daarmee echte connecties. Salina doet niks halfslachtig en weet anderen mee te nemen in haar enthousiasme. Het vermogen om in korte tijd tot de kern van mensen te komen, maakt Salina een ideale sparringpartner en met haar creativiteit weet ze je mee te nemen in nieuwe mogelijkheden en is ze in staat mensen en organisaties echt verder te brengen” Koen Tabak

CRO, NEOS Direct Lending

Het is zo fijn om met Salina te werken. Ze heeft nu verschillende teksten voor mij geschreven en ze weet precies de essentie te vangen in de teksten. Ik heb haar een aantal steekwoorden gegeven en ze schrijft precies wat ik voor ogen had, zonder dat ik dat zelf van te voren wist. Ik kan iedereen aanraden om Salina in te huren, ze is een geweldige tekstschrijver.

Veerle Rümke

Eigenaresse, Veerlez - Geld verdienen met pinnen - Fearless Adventure Podcast

“Voor het maken van social media content zijn wij bij Salina uitgekomen. Met Staffplanning wilde wij meer zichtbaar zijn via social media. Voor de de LinkedIN pagina van Staffplanning heeft Salina ondersteuning geboden. Salina heeft voor ons de posts gemaakt, die eens in de twee weken online werden gezet. Het pakket wat zij hiervoor aanbiedt is een uitkomst voor bedrijven zoals wij”

Rob Schlaman

Directeur, Staffplanning

Komt dit bekend voor:

Ik heb toch geen tijd om al die klanten na te bellen?

Testimonials, sales, leads.. allemaal belangrijke zaken rondom klanten. Wat besteedt jij aan mij uit?

Ik ben echt standaard te laat.. nog even en ik krijg mijn werk ook niet op tijd af!

Plannen en structureren is een vak apart. Laten we samen kijken naar wat het beste bij jou past! Simpele trucs voor effectiviteit en rust!

Dat super idee komt maar niet uit mijn hoofd tot uitvoering, hoe frustrerend!

Maak een mindmap, we schrijven een plan van aanpak en voeren uit! Ik kan alles uit handen nemen, gedeeltelijk of je begeleiden tot het eind!

Ik zou zo graag een actieve blog of nieuwsbrief hebben, maar schrijven is onwijs tijdrovend.

Zet ideeën en steekwoorden op papier. Vertel mij het verhaal wat je wilt vertellen en ik maak er een tekst van die bij jou past. Wekelijks, maandelijks of in de frequentie die jij vindt passen. 

Ik ben begonnen met mijn onderneming, maar mis nog vanalles..

Let’s kick some ass en kijken waar jij naartoe wilt! Wekelijkse calls en ik zorg dat jij aan de gang blijft!

don’t be busy,

be productive