fbpx

MOOIE WOORDEN

OVERZICHT – RUST – RESULTAAT

Ik werk niet met iedereen. 

Je bent
GEMOTIVEERD, GEPASSIONEERD
& hebt HUMOR.

Dan redden we het zeker samen

 

Ik kwam als ondernemer bij Via Salina met de behoefte aan een heldere strategie en planning, een efficiëntere dagindeling met voldoende rustmomenten en grip op mijn administratie. Kortom, de behoefte aan slimmer ondernemen.

Met talloze ideeën en altijd zoekend naar een nieuwe uitdaging is mijn hoofd behoorlijk druk. Salina begrijpt dat en laat je in je waarde! In acht sessies zijn we aan de slag gegaan met planning, propositie en omzetdoelen.

Salina werkt heel sterk vanuit jouw kernwaarden – in mijn geval ‘vrijheid’ met stip op nummer 1 – en voelt feilloos aan waar ze je vrij moet laten en waar ze deadlines met je moet stellen tijdens het proces.  

Nu heb ik een dijk van een propositie, een waterdichte planning en concrete omzetdoelen. En boy, wat geeft dat een rust, overzicht én vrijheid! Door Salina’s begeleiding heb ik enorme stappen kunnen zetten en een echte professionaliseringsslag gemaakt.  

Behalve kundige zakelijk begeleiding brengt ze ook nog eens humor en luchtigheid in tijdens de sessies. Ze begrijpt je en geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om alles uit jezelf te halen wat erin zit. Ik gun iedereen eenzelfde professionaliseringsslag met Salina, druk hoofd of niet!

Mirjam Schram

Brand Writer, MIR Communicatie

“Jij kunt zelf je website wel bouwen” Dat zei Salina tijdens ons eerste gesprek.

Ik, die 26 jaar een kapsalon heb gehad. En digibeet. Althans, zo zag ik mezelf.

Dus ging ik samen met ViaSalina aan de slag met de website en marketing voor ons nieuwe bedrijf La Zarza Lifestyle.

Salina weet alles wat moet gebeuren in goede banen te leiden en op volgorde van belangrijkheid te plaatsen. Ze is helder en transparant in haar aanbod, je weet precies waar je aan toe bent. Daarbij zorgt ze voor structuur en vergeet ze jou als mens achter je bedrijf niet. Ze “kickt je ass” als het nodig is maar gooit ook de rem erop als je te hard gaat.

Resultaat tot nu toe; onze website is ver klaar en doelen en doelgroep zijn helder.

Wij bevelen Salina van harte aan!

Diane & John

Levensgenieters, Eigenaren, La Zarza Lifestyle

“Ik heb Salina leren kennen als een zeldzame combinatie van creativiteit, perfectionisme en pragmatisme. Daarnaast is ze in staat in korte tijd mensen goed te doorgronden en maakt ze daarmee echte connecties. Salina doet niks halfslachtig en weet anderen mee te nemen in haar enthousiasme. Het vermogen om in korte tijd tot de kern van mensen te komen, maakt Salina een ideale sparringpartner en met haar creativiteit weet ze je mee te nemen in nieuwe mogelijkheden en is ze in staat mensen en organisaties echt verder te brengen”

Koen Tabak

CRO, NEOS Direct Lending

“Wat ben ik blij dat ik met Salina in zee ben gestapt. Ik ben een ontwikkelaar en geen afronder zeg maar. Dankzij Salina haar duidelijke feedback, ondersteuning en structuur lukt het me nu wel om echt op 1 ding te focussen, dit goed af te ronden en in de wereld te zetten en daarna weer door met het volgende te gaan. Heel fijna om als creatieve ondernemer zo’n stevige ruggensteun te hebben. Nooit bewust geweest wat de waarde is van het hebben van een goede businessmanager tot nu. Dus wil je vliegen met je bedrijf? Laat Salina je dan de veren geven die nodig zijn om ver te komen. Het is je investering meer dan waard!”

Sarah Binnekamp

Visueel Designer, Sarah geeft vorm

“Je hoofd zit vol met ideeën hè? Dat is wat Salina als eerste tegen mij zei. Ze had feilloos door dat ik wel degelijk vooruit wil, meer wil, maar dat het ook veel is. We hebben wel 1,5 uur gepraat en gebrainstormd over hoe nu verder. ‘Eerst alles opschrijven wat je wilt doen’. Een simpel advies, maar zo doeltreffend. Met Salina’s hulp staat er nu een structuur en weet ik wat ik eerst ga doen. Ze is een waardevolle sparringpartner op gebied van bedrijfsvoering, structuur en mindset. Ze neemt niet allen werk uit handen, maar ook uit het hoofd. Wie weet wat de toekomst nog meer brengt, ik ga hem in ieder geval met een goed plan tegemoet!”

Sylvia van Meel

Stress & Burn-out preventie & Loopbaan Coach, COBIN

Het is zo fijn om met Salina te werken. Ze heeft nu verschillende teksten voor mij geschreven en ze weet precies de essentie te vangen in de teksten. Ik heb haar een aantal steekwoorden gegeven en ze schrijft precies wat ik voor ogen had, zonder dat ik dat zelf van te voren wist. Ik kan iedereen aanraden om Salina in te huren, ze is een geweldige tekstschrijver.

Veerle Rümke

Eigenaresse, Veerlez - Geld verdienen met pinnen - Fearless Adventure Podcast

JE bent niet anders

je bent uniek