fbpx

En dan heb je ineens een sprong gewaagd waarvan je na de woorden uitgesproken te hebben, meteen van jezelf schrikt. Ik heb mijn baan opgezegd! Mijn vertrouwde, goedbetaalde baan heb ik opgezegd. En nee.. ik heb nog niks nieuws. Ja ik weet wel wat ik wil, maar zal het eerst moeten bouwen. Bizar. Ik heb het echt gedaan.

Een gevoel van paniek, rust, verlichting, verontrusting en trots komt over mee heen. En dat zijn veel gevoelens tegelijk. Gevoelens waar ik voor een deel ook aan zal moeten wennen, aangezien het ondernemerschap (net als het gewone leven) niet in een rechte lijn zal verlopen.
JA ik ga ervoor! Ik word de beste online business manager en virtueel assistent die er rondloopt. Hoppa! Dit kwam uit mijn mond.

En nu.. nu ga ik verder met bouwen van mijn website, mijn marktonderzoeken doen, met mensen praten, ondernemersplan afronden, boekhoudpakket uitvogelen… oh ja en laat ik me binnenkort ook maar eens inschrijven… Een nieuwe weg wordt bewandeld. Ik ben benieuwd wat ik onderweg allemaal tegenkom, jij ook?

Salina