fbpx

LEES MEER

 

Althans… lees van elkaar, lees van mij en bedenk wat je ervan vindt. Herkenning? Erkenning? Of gewoon klinkklare onzin?

In ieder geval een kijkje in de binnenkant van mijn hoofd.
Is dat niet leuk…

Liever een dagelijke dosis met kortere teksten? Volg me op een van de welbekende social media kanalen. Dan kun je zelf ook lekker impulsief je mening geven 😉

6 weken hel? Zomervakantie in aantocht: zo wordt het leuk!

6 weken hel? Zomervakantie in aantocht: zo wordt het leuk!

Oh hel, de schoolvakantie is 6 weken…
Je ziet als een berg er tegenop om 6 weken lang je kind(eren) te moeten entertainen. Ik krijg nu vast de mama politie over me heen als ik zeg dat ik dat heel goed begrijp! En toch zeg ik het. Want alleen al het gevoel dat het moet, maakt dat je de zin in de zomer met een donkere filter bedekt…

Lees meer

Let’s go digital

Weet je nog, die wegwaaiende memoblaadjes? Jazeker, ik heb nog steeds coachees die eerlijk toegeven alles op losse blaadjes te schrijven en ze geregeld kwijt te zijn. Echt geloof me, met losse blaadjes is niks mis, zolang je maar een systeem hebt om ze niet kwijt te raken. En te verwerken. Zodat je niks vergeet…dat is het doel toch?
Bij deze heerlijke chaotische klanten met hun blaadjes zie ik dan ook de paniek in de ogen schieten als ik zeg dat…

Lees meer
Ik stop ermee

Ik stop ermee

Het is weer donderdag. Met een zwaar gevoel stap ik uit bed. Even denken, wat moet ik vandaag allemaal doen? Ik plof op de wc neer en scrol met nog een verwilderd hoofd door de agenda heen op mijn telefoon en zucht. Oh ja, half tien: ClubHouse. Ondertussen neem ik niets vermoedend de rest van de mijn dag planning door. Manlief komt de badkamer binnen, stoot per ongeluk tegen het rekje met wc rollen aan. Geïrriteerd snauw ik dat ie uit moet kijken. Wauw. Waar kwam dat vandaan?!

Lees meer
Executieve watte?

Executieve watte?

Het is moeilijk om aan een taak te beginnen… je vergeet geregeld wat er zojuist tegen je gezegd is… afspraak is afspraak… die emotionele ontploffing van gisteren was eigenlijk ook niet terecht en waarom heb je je haar ineens afgeknipt?

Lees meer
Het gevaar dat memoblaadje heet

Het gevaar dat memoblaadje heet

De deur vliegt open en als een malle grijp ik om me heen. Mijn briefjes vliegen alle kanten op. 1..2..3..4.. heb ik ze allemaal? Note to self: deur goed dichtdoen als je het raam openzet. Of juist geen ‘note to self’ meer?

Zojuist schetste ik het doemscenario wanneer je losse briefjes of memoblaadjes gebruikt als reminders. Er is een oplossing voor en daar vertel ik je alles over.

Lees meer
Stick to the plan

Stick to the plan

Lekker makkelijk gezegd als je geen plan hebt. Of ‘regels’. Of grenzen. En zo kan ik nog even doorgaan. Eigenlijk is het helemaal niet makkelijk om je aan the plan te sticken. Zeker als je van een chaoot of AD(H)Der bent. Je bent namelijk ondernemer geworden om niet meer naar de regels te leven van een ander. Toch?

Lees meer