fbpx

Zelfstandig zijn is niet hetzelfde als het alleen doen

Er zijn nog veel ondernemers die denken dat ze alles alleen moeten doen. Ondernemen lijkt een eenzaam bestaan voor hen en je kunt bewijzen dat je ontzettend zelfstandig (zonder personeel..) bent!
Ik help je graag uit de droom. Ondernemen kun je niet zelf. Tenzij je graag op de omzet blijft zitten die je nu hebt, je de uren blijft werken die je nu doet en genoegen neemt met wat je nu hebt. Lees dan vooral niet verder.

Online Business Manager voor elk bedrijf

Wil je meer halen uit je bedrijf? Meer vrije tijd voor je gezin of sociaal leven? Meer geld op de bank? Dan kun je ondernemen niet alleen. Er zijn altijd taken die je niet leuk vindt om te doen, die tijdrovend zijn of waar je gewoonweg niet goed in bent. Dus schakel je hulp in.

Dan komt een online businessmanager om de hoek. Deze neemt jou werk uit handen, houdt je accountable voor je doelen en dromen en zorgt dat structuur in jouw bedrijf blijft. Of je nu een eenpitter bent of een klein bedrijf met enkele mensen in dienst hebt, er zijn altijd taken die je niet zelf kunt of wilt doen. Herkenbaar? Zeker wanneer je eigenlijk geen (extra) personeel aan wilt nemen. Voor een OBM betaal je bijvoorbeeld geen personeelskosten, huisvesting, verzekeringen…

Voorbeelden van taken die je uit kunt besteden:

– Coachen en sparren over het ondernemerschap
– Maken, schrijven en plannen van je social media
– Al je documenten voorzien van de juiste huisstijl (sjablonen)
– Schrijven van je nieuwsbrieven aan klanten
– Nabellen van leads
– Opzetten van een mappen structuur en uitschrijven van bijbehorend proces
– Schrijven van je websiteteksten
– Onderhouden van je website met de juiste huisstijl

Ik kan nog even doorgaan… Het belangrijkste is dat we achterhalen waar jouw energielek zit. Waar jij geen tijd in wilt stoppen en prima aan een ander over kunt laten. Jouw tijd is waardevol en vaak duurder dan dat je een Online Professional inschakelt.

Heb je al bedacht wat je allemaal met die tijd kunt doen wanneer je hulp inschakelt?

SALINA