fbpx

Het laatste jaar heb ik steeds meer geleerd over universele wetten. Wet van de uitstraling en aantrekking bijvoorbeeld. Wat je uitstraalt krijg je ook terug. Op deze manier trek je mensen aan die op dat moment dezelfde mindset, energie, gevoel hebben als jij hebt.

Ideaal voor het vinden van je ideale klant zou je zeggen toch? Was het maar zo makkelijk. En toch is het ergens ook heel makkelijk. Wanneer je je bewust bent van je eigen energie niveau, kun je hier ook daadwerkelijk iets aan doen. De keuze maken om positief het leven in te gaan, vrolijk de dag te starten en die vervelende situatie goed te handelen.

Met het starten van de VA – business academy hebben alle deelnemers een cadeau gekregen van Danielle en Dennis. Een boek: Het universum staat achter je. Van Gabrielle Bernstein. Dat boek sluit perfect aan bij de manier waarop ik in het leven wil staan. Het is tegelijk een eyeopener: ik ben een ongeduldig persoon, wil alles meteen hebben, doen en kunnen. Gabrielle neemt je mee in de visie dat jij dit niet zelf bepaald. Wel waar je naartoe wilt, alleen beslist het universum wanneer de tijd daar is.

Wanneer je jezelf de gelegenheid geeft om op deze manier tegen het ondernemerschap aan te kijken wordt dit nog leuker dan het al is. Vertrouwen hebben dat wat je wilt en waar je voor gaat, ook komt. Als is het niet nu. Dan is nu niet de tijd.

Voel je snel onrust? Wil je alles zoals jij het wilt? Lees het boek van Gabrielle eens. Ja er staan wat ‘zweverige’ passages in, maar wanneer je meeneemt wat voor jou past, ben je al op de goed weg.

Salina