fbpx

GRATIS STRUCTUUR STUFF

Wie houdt daar nou niet van?

Dol op geven. En dat meen ik. Waarom denk je dat ik zoveel klets op social media? Of dat ik wekelijks live ben op insta en clubhouse? Omdat ik het heerlijk vind om mijn kennis te delen. Om die creatieve ondernemers te helpen met hun dagelijkse chaos. Heerlijk. Als ik het kan, kan jij het ook!

Hieronder vind je al mijn Freebees. Gebruik ze naar hartelust en schroom niet om me vragen te stellen wanneer je ergens niet uitkomt. Ik help je graag!

Ben je trouwens al lid van de facebookcommunity: Ondernemen met chaos? Wees welkom als jij je nu aangesproken voelt 😉 > Klik!

Kick ass call

Kick ass call

Een half uur lang 1 op 1 met mij. Waar loop jij tegenaan? Waar zit de blokkade die je chaos veroorzaakt? Hoe kun je weer vooruit? Krijg direct handvatten of tooltips die ervoor zorgen dat je weer vooruit komt.

Deze call is 1 keer gratis te boeken. Ook ideaal wanneer je meer wilt weten over het shinen met structuur programma!

Doelenspiekbriefje

Doelenspiekbriefje

Je doelen heb je zeker wel vastgesteld! In een van je boekjes… of memoblaadjes.. of.. even zoeken..

Ga voor eens en voor altijd je droom achterna. Met dit spiekbriefje geef jij doelen prioriteit en leer je stap voor stap ze ook uit te voeren. 

Klaar om je doelen te behalen?

 

Minimanagement Trello Bord

Je agenda loopt over, takenlijstjes overal. Je werkt je een slag in de rondte en aan het einde van de dag heb je het idee dat je niks gedaan hebt.

Top bezig hoor! Dikke duim!

Sowieso geeft Trello al meer rust in je leven. Gebruik dit gratis bord en geef je zelf, rust en een voldaan gevoel aan het einde van de dag.

(ook als je trello nog niet gebruikt)