fbpx

mijn diensten
& werkwijze

Om jou focus te geven zijn mijn diensten toegespitst online businessmanagement, tekstschrijven, structuur en strategie.
Mijn werkwijze is online, op afstand en door de digitale mogelijkheden toch dichtbij. Er zijn veel operationele en strategische taken die ik voor je op kan pakken. Tegelijk ben ik jouw stok achter de deur om te zorgen dat zaken tijdig en met kwaliteit gebeuren.

Specifieke wensen op operationeel of strategisch gebied? Bel me en vertel wat jij nodig hebt!

werkwijze

Op afstand werken, dat klinkt heel spannend. Maar geen zorgen, het went snel. Delen van documenten en teksten doen we via one drive en een keer in de week is er contact via videobellen of telefoon. Uiteraard doen we af en toe ook eens een fysieke kop koffie om de balans  op te maken.

Het op afstand werken levert jou fysieke ruimte op en de besparing van een werkplek. Het geeft mij de ruimte om mijn agenda in te delen zoals deze voor mij het beste past. We spreken samen de nodige deadlines af. Er zijn geen vaste werktijden, wel vaste resultaten die ik jou bied. Klinkt dit goed? Lees hieronder welke diensten ik aanbied. En denk eraan: ik kan nog zoveel meer voor je doen dan dat ik hieronder in tekst heb gevangen.

mijn diensten

online business management

Jouw manager op afstand. Laat al je operationele en strategische zaken aan mij over. Als ondernemer hoef je het niet alleen te doen, hulp inschakelen om te kunnen blijven doen waar jij het beste in bent is GROEIEN! Heb je een plan liggen en kom je er niet aan toe deze verder uit te werken? Heb je wat losse zaken om te regelen die alsmaar blijven liggen? Gooi maar over de virtuele schutting en gun jezelf de tijd en ruimte zoals je die wilde hebben toen je ondernemer werd. Van sales tot teksten en van plannen uitwerken tot marketing. Ik ben er voor jou.

Copywriting & communicatie

Wordt je doodmoe van het weer moeten schrijven van een tekst? Die nieuwsbrieven naar je klanten zijn heel waardevol, maar man wat kost dat veel tijd. Je websiteteksten zijn niet meer wat ze geweest zijn en laten we het maar niet over mailings gaan hebben.

Of het nou om interne of externe communicatie gaat, ik zorg dat de tekst er in jouw woorden komt te staan.

Klik hieronder voor de tarieven en mogelijkheden

Timemanagement & Structuur

Ben je altijd net te laat? Is hierdoor de kwaliteit die je zou willen leveren niet meer optimaal? Of zie je door je takenlijst het bos niet meer waardoor je nogal lam geslagen wordt?

Samen gaan we op zoek naar een structuur die past bij jou. Ik zet het mee op, richt het in en zorg dat jij je er comfortabel bij voelt. Projecten zijn op tijd af, je komt op tijd bij afspraken en laat weer optimale kwaliteit zien van jouw dienst.

Klik hieronder voor de tarieven en mogelijkheden

Kick Ass Accountability

Je bent net begonnen, wilt beginnen of al een tijdje bezig. Bij alle fases waar je in zit als ondernemer kunnen momenten ontstaan dat je jezelf niet goed gemotiveerd krijgt. Of dat je gewoonweg even niet meer weet hoe je verder kunt.

Door middel van accountability calls, oftewel: kick ass telefoontjes, ga ik jou motiveren, helpen met mijn kennis en zorgen dat je weer verder komt dan de rondjes waarin je nu aan het lopen bent.

Nog starten? Dan juist zijn deze kick ass telefoontjes de manier om jouw bedrijf binnen no time neer te zetten. Waar loop je vast? Wat vind je moeilijk? Of zijn er dingen die je gewoonweg niet weet? Ik deel mijn kennis met jou!

Klik hieronder voor de tarieven en mogelijkheden

op verandering wachten zonder er iets voor te doen, is als op een treinstation wachten op een boot